"Enter"a basıp içeriğe geçin

Güncel Hacklink Fiyatları & Dikkat Edilmesi Gerekenler

Günümüzde internet üzerinden ne ararsanız bulabilmenize rağmen halen hacklink sektöründe kaliteli bir hizmet bulmak oldukça zor. Aradığınız özelliklerden siteleri bulduğunuz zaman ya linkleriniz karşı sitelerden siliniyor ya da hizmeti satın aldığınız kişiyle ilgili problemler yaşayabiliyorsunuz. Bu yazımızda hacklink sektöründe istediğiniz türden siteleri nasıl en az zarar maksimum etki ile alabileceğinizi ve ortalama fiyatlarını inceleyeceğiz.

İlk adım olarak ne istediğinize karar verin, siteniz için hangi özelliklere sahip bir site sizin tam olarak işinizi görecektir? İndex sayısı yüksek olan mı? DA / PA (Domain authority, Page authority) değerleri yüksek olan mı? Fazla link çıkışı olmayan mı? Her yerden besleme alan site mi? işte bunlar gibi soru işaretlerinizi minimize ettiğiniz zaman ortalama olarak rakamlar elde edebiliriz.

İçinde bulunduğumuz ekonomi şartlarını göz önüne aldığımız zaman her şeyin fiyatının yükselmesiyle elbette link fiyatlarında da yükselmeler mevcut oldu. Normal şartlar altında bir hacklink ortalama 20 ₺ iken şimdi bu skala 1000 ₺ bandına kadar yükselebiliyor. Normal index değerlerine sahip olan bir link ekleteceğiniz zaman (300-5000 arası vb.) bu fiyat 20-40 ₺ civarında olacaktır. DA / PA değeri 20 veya daha üzeri olan bir link ekleteceğiniz zaman bu fiyat yaklaşık olarak 50-100₺ arasında olacaktır. Bunun yanına link çıkış sayıları, o sitenin aldığı backlink beslemeleri gibi etkenler fiyatı düşürebilir ya da artırabilir.

Aklınızda bulundurmanızda fayda var eğer ki toplu satın alım yapan bir kişiyseniz hacklink fiyatları sizin için oldukça esnek olabilir. Karşınızdaki kişi ciddi indirimler yapıp hizmetini pazarlayabilir bu durumda siteleri incelemeyi ve işin sürdürülebilirliğini aklınızdan çıkarmayın. Doğru adımlarla bilinen bütün şehir efsaneleri yıkıp hacklink ile yükselişe çok daha hızlı boyutlardan geçebileceğiniz için bu hizmeti bizden alabilirsiniz.

Ek olarak hemen alıp yükselmeyi beklemek yerine daha hızlı etki ve gözle görülür sıralama değişimi için mutlaka karşı sitelerin Ahrefs, Moz gibi araçlardan Domain rating ve spam skor puanlarını incelemeyi unutmayın. Eklenen hacklink kalkarsa bu sizin çok sorun olmayacaktır ancak yanlış eklenen bir link ile ters etki yaratabileceğiniz gerçeği mevcuttur. Hizmetimizde yukarda belirtilen tüm etkenlere uyum sağlanarak panele siteler eklenmekte ve teknik alanda her zaman destek sağlanılmaktadır.

Hacklink fiyatları ve tanıtımımız için tıklayınız.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın